ALGEMENE VOORWAARDEN


1. Op alle leveringen en aanbiedingen van Torrianiwijn zijn de navolgende voorwaarden van toepassing.

2. Alle genoemde prijzen zijn in Euro en inclusief BTW.

3. Voor bezorging in Nederland brengt Torrianiwijn een bijdrage in de verzendkosten van € 6,95.

4. Torrianiwijn is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden. Wanneer uw bestelling niet op voorraad is wordt er contact met u opgenomen over de levertijd. Mocht de levertijd voor u niet acceptabel zijn dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

5. De Wet Persoonsregistratie sluit uit dat Torrianiwijn gegevens aan derden zal doorspelen. Wanneer u een bestelling plaatst zullen uw gegevens derhalve nooit worden doorgegeven aan welke instantie of persoon dan ook.

6. Alle aanbiedingen van Torrianiwijn zijn vrijblijvend. Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van beschikbaarheid van de wijn. Wanneer een product onverhoopt niet meer leverbaar is, wordt er contact met u opgenomen en u eventueel een alternatief aangeboden

7. U mag uw bestelling binnen acht dagen na ontvangst retourneren zonder opgaaf van redenen. Het is alleen mogelijk om wijn in de originele doos te retourneren.

Bij retourzending zijn de verzendkosten voor uw rekening. U kunt de wijn zelf terugsturen naar het volgende adres: Torrianiwijn, Nieuwemeerdijk 349 1171 NV, Badhoevedorp.

8. De eigendom van de geleverde producten gaat pas over, wanneer het verschuldigde bedrag volledig is voldaan aan Torrianiwijn.

9. Reclamaties over door u bestelde en te betalen goederen, die niet door u zijn ontvangen, dienen uiterlijk drie weken na orderbevestigingdatum worden gedaan.

10. Leveringen, die op uw verzoek niet op uw adres, maar op een alternatieve locatie worden achtergelaten, worden niet-ontvankelijk verklaard.

11. Bij het niet tijdig voldoen van de betaling vervalt de leveringsopdracht. Schade hieruit voorvloeiend kan niet verhaald worden op de leverancier.

12. Torrianiwijn levert niet aan personen jonger dan 18 jaar.